Elállási jog

Hivatkozva a www.mobiltoktervezo.hu 2018. július 5.-én életbe lépett ÁSZF 7. számú pontjára (Elállás joga) tájékoztatom, hogy Önnek az ÁSZF-ben részletezett információknak megfelelően joga van elállni a vásárlástól, amennyiben a a Ptk. szerint fogyasztónak minősül. A Ptk. 8:1. § (1) bekezdésének 3. pontja szerint "fogyasztó: a szakmája, önálló foglalkozása vagy üzleti tevékenysége körén kívül eljáró természetes személy."

A www.mobiltoktervezo.hu az elállási folyamat elősegítése érdekében online elérhetővé tett egy Elállási nyilatkozat mintát, melyet az alábbi linken ér el:

elallasi_nyilatkozat.pdf

Tájékoztatom, hogy az elállási nyilatkozat használata nem kötelező, ugyanakkor a pontos adatok közlése érdekében figyelmébe ajánljuk, az elálláshoz nyilatkozatát az ÁSZF-ben leírtak szerint szabadon közölheti.

Tájékoztatom, hogy az elállási folyamattal kapcsolatos további információkat a webáruház mindenkori hatályos ÁSZF dokumentumában talál.

Meddig mondható le egy megrendelés?

Tájékoztatjuk, hogy azon termékek megrendelése, melyek előállítása egy kifejezett személyhez kötött, tehát egyedi, mint az általunk forgalmazott egyedi telefontokok csak addig mondható le, míg a legyártás be nem fejeződött, tehát, a gyártáshoz szükséges alapanyagok el nem lettek használva, ezen információ nem időben, hanem gyártási folyamat idejében mérve eltérő lehet, tehát nem 24-36-48 óra vagy 14 nap, mint egyéb törvényileg előírt esetekben.